Post by anniwhatlopub on Feb 19, 2022 22:43:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar primogemleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Magica.io - Battle Royale Action mbg
Ölünün söylediklerini okuduktan ve ipuçlarıyla ve yüzen bagajı açmayacak tek anahtarla iki evden de vazgeçtim. Artı, bıçağı ve penseyi bulduğum her şey envanterimden kayboldu, sahip olduğum tek şey, hiçbir şeyin kilidini açmayacak o 1 anahtardı. Ölü ceset bile suya bak dedi, yüzen gövdenin olduğu yere baktım, görmedim ya da kimseyle konuşmadım. ? Oyunda hoşuma giden müzikler dışında tam bir hayal kırıklığıydı. Zaman kaybı.
İyi oyun ama bugün çok fazla açılıp kapanıyor ve muhtemelen 20 kez çöküyor
Moto Z2 Play'imde çok sık çöküyor. Droid sürüm 7.1.1
Yap yap yap.
Medya dosyalarımı almak için izinleri kabul etmedikçe oyun oynamadığı için kaldırıldı. Bu bilgiye sahip olmanıza gerek yok. Bu istekleri atlamak için bu oyuna para vermeyi tercih ederdim.
Sanatla metin macerası. Temel hikayeler ve sanat içeren metin maceralarını seviyorsanız, bu sizin için. Buraya git, buna ihtiyacın var. Oraya git bul. 1. noktaya geri dönün. Tekrarlamak. İhtiyacınız olan her şey. İhtiyacınız olan buysa, her öğeyi bir kez deneyin. Yanlışsa, kayıp yok. Doğruysa kullanılır. Her öğenin 1 kullanımı vardır. Basit. tekrarlayan. Tüm konuşulan kelimeler Norse, Norveççe, İsveççe mi? Tamam ses ve müzik. Her biri bir konuma kilitlendi. Temel kontroller. Eğitim yok. Basit nasıl oynanır ve ipuçları.
Harika!!
Diyalog atlanamıyor, oyun çok yavaş, geçiş çok yavaş. Öğeyi kullanmak bile çok glitchy.
Ne yapman gerektiği konusunda çok belirsiz. Resim ve arka plan gürültüsü güzel, ancak rastgele tıklamadan ve ipuçlarını kullanmadan ilerleyemezseniz, dalmayı kaybedersiniz. Bahsetmemek gerekirse, o kadar çok boş alan var ki, arama alanını artırıyor. Heck, birkaç bölgeyi kaçırıyordum çünkü erişilebilir olduklarını bile bilmiyordum. Ayrıca, geri dönmek için envanteri kapatmak zorunda kalmak bir baş belasıydı. *son rant*
01-29-2020-dk.houseonfire.android.thesilentage_2020-01-29.apk-2.16 · 09-30-2016-dk.houseonfire.android.thesilentage_2016-09-30.apk-2.16 · 06-30-2016-dk.
Oyun kurgusu, grafikleri ve genel atmosferi çok sevdi. Git gel biraz bas dondurse de bu turu sevenler icin kacirilmayacak bir oyun.
çok güzel bence
oyun süper
Bu oyun cidden harika! öğleden sonramı geçirmek için harika bir yoldu. güzel, ilginç, eğlenceli. Reklamların eksikliğini tamamen takdir ediyorum (ki bu da beni her zaman satılan ürün gibi hissettiriyor ve beni deneyimin dışına çıkarıyor). Bu oyun, oyuncu deneyimini gerçekten önemseyen insanlar tarafından yapılmış gibi geliyor ve kesinlikle arkadaşlarıma oynatıracağım.
Harika bir oyun ama onu sessize almanın ve oynarken bir şeyler dinlemenin yolu yok
Cihazınıza erişmesine izin vermediğiniz sürece yüklenmez, bu müdahaleci izinlerdir.
Güzel oyun, grafikleri seviyorum, stoey çok şaşırtıcı. 1 günde oynadığım bu oyundan gerçekten çok zevk alıyorum ut inanılmaz. Daha fazla oyun arıyorum
The Frostrune Aventure grcp
Bu oyun çalışmıyor. Bir noktada, her zaman bir hataya çarptım ve oyunda ilerleyemiyorum. Lütfen Chromebook için düzeltin. Düzelttikten sonra bir kez daha deneyeceğim ama o zamana kadar kaldırın!
Fotoğraflarınıza ve medyanıza erişim izni vermediğiniz sürece oynamanıza izin vermeyecektir. Kaldırılıyor.
"Dosyalarınıza ve fotoğraflarınıza erişim" ne demek? Bu boğa için zaman doldu.
Bu oyunu oylayamıyorum çünkü açılmayacak bile. Fotoğraflarıma veya konumuma erişmesine izin vermeyeceğim için olup olmadığını merak ediyorum. İşaretle ve tıkla RPG'ler benim en sevdiğim oyun türü ve bu oyunu indirmek için birçok uygulamayı silmek zorunda kaldım. Hatta tabletime rune işaretini bırakıp bir şey olup olmadığını görmek için kitap okudum.Yükleme işareti yoktu, bana bir şeyler olduğunu bildirecek hiçbir şey yoktu.
Telefonumda oynadıktan sonra 5 dakika içinde oyun çöküyor. lütfen düzelt
sıla can (@soyleboyleiste) | tqbool
harika hikayesi, grafikleri ve sesi olan harika bir oyun.. ama oyun ezilmeye devam etti, bu yüzden onu kaldırmak zorunda kaldım.
Oyunlar için ASLA inceleme bırakmam (bu benim ilkim), ancak bu oyun gerçekten bir tanesini hak ediyor. Bu oyun, mobil bir oyun olduğu düşünüldüğünde bile ŞAŞIRTICI. Bunu harika müzik, hikaye anlatımı, seslendirme ve sanat arayanlar için tavsiye ederim. Zaten hayranı olduğum İskandinav mitolojisine dayanmasını da seviyorum. Bu oyuna 11/10 veriyorum ve yapabilseydim 5 yıldızdan fazlasını verirdim. 😁👍
Keşke oynayabilseydim, ancak yaklaşık 5-30 saniye sonra oyunda çökmeye devam ediyor. Değişir, ancak her 5-30 saniyede bir sürekli olarak yeniden yüklemek zorunda kalması can sıkıcıdır. Ben de gerçekten onunla oynamak istiyorum. Utanç verici!
Sanat güzel ve oyun mekaniğini ve hikayesini seviyorum, ancak herhangi bir reklam göstermek yerine yer izni istiyor ve bu benim için iyi değil ve dahası, beni oyundan attılar dakika veya iki, bu yüzden sonunda kaldırdım.
Şimdiye kadar, bu oyunun, oyunu oynadıktan yaklaşık 30 saniye sonra oyunun sebepsiz yere çöktüğünü fark ettiğim potansiyel bir sorunu var gibi görünüyor. Umarım bunu düzeltirsiniz, yoksa onu kaldırmak zorunda kalacağım, telefonumda her 30 saniyede bir çöken bir oyun oynamanın bir anlamı yok. Düzeltirseniz size 5 yıldızlı bir puan vereceğim iyi günler.Güncelleme: Artık benim konumumda bilmenizi istemediğimi söylediğime göre oyun artık hiç çalışmıyor. öyle bir oyun yapmayın oyun oynamak için konumlarımızı bilmeniz gerekiyor şimdi oyun açılmıyor o yüzden maalesef ilerde oyununuzu kaldırmak zorunda kalacağım insanların konumları gibi bir sebep yok
İzinler ne durumda? Oynamadan kaldırıldı. Bu zaten Steam'de var. Bu harika bir oyun ve dünyada neden telefon konumuna ve dosyalarına erişmek istiyorlar?
Muhtemelen şimdiye kadarki en iyi ücretsiz macera oyunu. İnanılmaz grafikler ve seslendirmelerle dünya çok sürükleyici.
Indir Timo Adventure Game for Kids - En Son Sürüm 2.2.1 Android Için Webcore Games ... the frost rune APK ... Remember: A Horror Adventure Puzzle Game APK.
Bir tane verdim çünkü bıçağı alana kadar oynadım ve gidip bir şeyler yapmak zorunda kaldım, bu yüzden tabletimi kapattım. daha sonra başlattı ve başka bir dilde çıktı, bu yüzden geri düğmesine bastım ve tabletim karardı ve oradan tableti kapatıp açamıyorum, bu yüzden bu oyunu tavsiye edemiyorum, bunu gönderiyorum telefonumdan çünkü tabletimin FRIED olduğuna inanıyorum.
Reklam yok, satın alma yok, ancak fotoğraflarıma ve dosyalarıma erişmeniz mi gerekiyor? Hayır teşekkürler. Diğer gözden geçirenler bunun neden gerekli olduğunu sordu ancak geliştiriciler yanıt vermiyor.
Birçok kritik incelemenin işaret ettiği gibi, ciddi bir gizlilik sorunu var. Birçoğu, konum ve dosya erişim izinlerini reddettikten sonra oynayamadıklarını yazdı. Ancak, benim durumumda çok daha kötüydü. İzinleri reddettim, ancak uygulama bilgilerinde uygulamanın bu izinleri verdiğini gördüm. Bu kesinlikle bir casus yazılımdır.
Cihazımdaki tüm kişisel fotoğraflara ve dosyalara erişimini engellediğimde oyun yüklenmeyecekti! Bir oyun, oynanmadan önce kişisel dosyalarıma erişmekte ısrar ettiğinde hemen şüphe uyandırır. İnsanların bundan kaçınmasını tavsiye ederim.
The Frostrune Aventure wiis
oyun çok yavaş ve kaybetmeme neden olan bir sürü yol var
harika
Zaten 3 kez oyundan tamamen atıldım, bu oyunu oynadıktan sonraki 5 dakikanın tamamında, bir Moto E4'üm var ve bu marka üzerinde çalışması gerekiyor, lütfen yardım edin, oynayabilmek istiyorum ve bu oyunun tadını çıkar
Asla vazgeçme android torrent. Oyun download mod zırh büyücü. Proxy switcher pro repack torrent. The frostrune 2 indir android.
Kontroller biraz güçtü, sadece farklı bir yere gitmek için ekranlar arasında gidip gelmek zorundaydı. Ama genel olarak BÜYÜK oldu. Sanat güzeldi, ambiyans harikaydı ve zorluk seviyesi tam olarak doğruydu. İpuçları, "bunu neden düşünemedim?" diye düşündürüyor. Buna, oynamasının tamamen ücretsiz olduğu ve reklamsız olduğu gerçeğini ekleyin ve sadece 👌. Keşke daha fazla olsaydı, ama bu zaten fazlasıyla yeterli!
Kulağa saçma sapan gelen birkaç dakikalık diyalogu dinlemek zorunda olmasaydım beş yıldız verirdim. Metin sağlanır ve okunması, insanların "konuşmasına" kıyasla ÇOK daha hızlıdır. Neden kendi hızımızda okuyup bitirdiğimizde tıklamıyoruz?
Türkçe Oyun Merkezi | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri
The Frostrune Pakikipagsapalaran yvfu