Post by anniwhatlopub on Feb 19, 2022 22:46:31 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک جواهرات نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
بازی عالی بود
تازه شروع به بازی کردن این بازی کردم و مطمئنا سرگرم کننده است. من بیش از یک سال است که این بازی را بازی می کنم در ابتدا واقعاً این بازی را دوست داشتم اما نظرم تغییر کرد. اگر دوست دارید هر روز سردرد داشته باشید این بازی را انجام دهید. دیگر سرگرم کننده نیست. خوب هنوز هم برای روزها در همان سطح گیر کرده اید و دیگر زمان برای یک بازی جدید سرگرم کننده نیست. متاسفم 😐
خوبه بد نیست
بازیه خوبیه اما سخته
باز عالیه
بازی خوبیه ولی کاش برای حرف زدن ستاره نمی خواست و انگلیسی نبود برای همین دو ستاره کم کردم
مانند ترکیبی از یک بازی حل مسئله و یک داستان برای دنبال کردن و باغ برای ساخت/طراحی. مهم نیست که در چه حالتی هستم/نوع بازی، احساس می کنم یک گزینه دارم. بیش از 5750 سطح را تکمیل کرده اید و در واقع پولی خرج نکرده اید.
خوبه ولی سخته یکم
بازی عقب افتاده و خیلی کند است. در صبح حتی نمی توانم آن را بارگیری کنم. حوالی ساعت 3 یا 4 بعد از ظهر به نظر می رسد بارگیری می شود اما بسیار کند است و بسیار بد است. مطمئن نیستم که مدت طولانی تری به آن پایبندم یا نه.
Lily’s Garden Mõistatusmängud aajl
تبلیغات این بازی برای من جذابیتی نداشت .... آن همه درام وقتی که به دنبال آرامش هستم! اما کنجکاوی من را به بهترین شکل گرفت و من شگفت زده شدم! عاشق این بازی! خط داستان آنطور که تبلیغ می شود (خدا را شکر) نیست اما همچنان جالب است. مسابقه 3 خیلی چالش برانگیز نیست و تزئینات سرگرم کننده است. من تقویت کننده های رایگان و فرصت های سکه را دوست دارم. تنها شکایت من ذخیره سازی داده های سنگین است که باعث انجماد و اشکال می شود. من اغلب برای ادامه بازی باید اطلاعات بازی را پاک کنم. لطفا اصلاح کنید!
من 2 روز است که در سطح 709 گیر کرده ام. من بالاخره امروز صبح آن را شکست دادم و برنامه مسدود شد. بعد از چند دقیقه برنامه را بستم و دوباره آن را باز کردم نشان می دهد که برنده نشده ام. این بد است
Lily’s Garden Пъзели mma
سلام باتشکروخسته نباشید.
فکر کنم الان بهتره ولی حدود یک هفته هست که تو سطح 140 گیر کردم. به روشی غیرممکن تنظیم شده است، شما فقط نمی توانید کامل کنید. آن را سرگرم کننده تر و آسان تر کنید. علاوه بر بازی بلوکها، راههای جدید دریافت 🌟 را نیز معرفی کنید.
Death Park 2: Horror Clown Eventyr kmje
به بازی ادامه می دهد من 11 ستاره دارم فقط به 2 ستاره نیاز دارم اما کاری انجام نمی دهم پس آن را حذف نصب و دوباره نصب کنم ببینید کار می کند اگر نه من برای همیشه حذف نصب می کنم و واقعاً این بازی را دوست دارم اما اکنون بازی آن را خراب کردم
این خیلی بازی خوبیه و یک کوچولو سخت بخاطر همین من 2 ستاره بهش دادم ولی خیلی مرحله هایش سخت بود 🎃
اولش خوب بودوی چراتومرحله2دانلودنمیکنه همش میزنه چک کنیداینترنت
من بازی رادوست دارم
من از بازی لذت بردم اما ... به نظر می رسد بازی سخت تر و سخت تر می شود. هیچ لذتی در بازی وجود ندارد وقتی که باید همان بازی را 20 بار انجام دهید تا به بازی بعدی بروید و همان روز آزاردهنده را بارها و بارها تکرار کنید!
من بازی را دوست دارم. من داستان را دوست دارم. من دوست ندارم بازی به طور خودکار حرکاتی را انجام دهد که من نمی خواهم، همچنین به نظر می رسد که برخی از حرکات برای شما بیش از یک امتیاز هزینه دارد. من هیچ مشکل دیگری نداشتم که هنوز از آن اطلاع داشته باشم. 👍
دو ستاره برای اینکه زبان فارسی ندارد
من قبلا عاشق این بازی بودم سطوح فوق العاده سرگرم کننده هستند و خط داستان تا یک نقطه خاص درگیر است. داستان عالی بود تا زمانی که از لیلی دور شد و بیشتر در مورد یک زوج دیگر و از این رو 2 ستاره.
🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢
دوستان منم گیر میکرد فیلتر شکن میخواد فقط برا دانلود فیلتر شکن بزنید کامل که شد حتی اینترنتم میتونین ببندین
سلام این بازی خیلی خوبه برای این یکدونه ستاره کم دادم چون فقط موقعه ها نت میبره همیشه موقعه ها نه همیشه اسم من هم دیز هست یلدیز ملا اغلو مو هام مم رنگ مو شرابی هست
بد نیست من که دوسش دارم 😇♥️👍🏻
Lily's Garden Puzzel egq
آنها باید مانند تون بلاست شارژ کنند وقتی شما یک سطح را شکست دهید، 900 سکه ظالمانه است، و 3800 برای خرید تقویت کننده، بیایید بچه ها باید این هزینه ها را معقول تر کنید، 100 سکه منطقی است برای ادامه سطح نه 900، وقتی یک سطح خیلی سخت است، لذت بازی را از بین می برد. یک بار به مدت یک هفته در یک سطح گیر کردم زیرا نتوانستم آن را پشت سر بگذارم، و وقتی زندگی شما تمام شد، باید منتظر بمانید تا آنها دوباره تولید شوند، اگر توانایی خرید بیشتر را ندارید
من بازی را دوست دارم اما چه زمانی به سطوحی می رسید که بتوانید کارهای دیگری را به جز تزئین انجام دهید
من آن را روی 5 ستاره داشتم فقط به این دلیل که از بازی لذت می برم اما آن را به دو ستاره تغییر دادم زیرا اکنون روی من یخ زده و من را از کار می اندازد. امیدوارم به زودی آن مشکل را برطرف کنید. من بیش از 4900 بازی انجام داده ام
دسامبر 2021: دوباره از آن لذت می برم، خوشبختانه اما به روز رسانی جدید برای من کار نمی کند، لطفا آن را مرتب کنید! ژانویه 2020: بسیار خوب، من واقعاً از این موضوع خسته شدم. در دهه 4200 بسیار ناامید از تعداد ستاره هایی که برای انجام کوچکترین وظایف لازم است. فقط از 3 ستاره برای انجام یک پل کوچک استفاده کردم. Isla Bonita بد است. روزها طول می کشد تا از طریق سطوح دشوار بسیار مکرر عبور کنید، تقریباً آماده حذف.
زمانی که من برای اولین بار شروع کردم، باغ لیلی بسیار لذت بخش بود، با شخصیت های دوست داشتنی و داستان های شگفت انگیز خوب و نوشته های تیز. برخی از جذابیتها و دوستداشتنیها در این فصلهای بعدی کمی نازک شدهاند (من در حال حاضر به قوس جزیره بیابانی رسیدهام) و نوشتن سرگرمکننده و شوخآمیز که در ابتدا من را جذب کرد تا حدودی گم شده است، اما به لیلی و دوستان خود میچسبم. با این حال، آخرین تبلیغات در مورد ساختار، محتوا و داستان واقعی بازی بسیار گمراه کننده هستند، که حیف است.
رتبهام را تغییر دادم زیرا چند ماه است که بازی یخ میزند و بلافاصله پس از بردن یک راند خاموش میشود. این آزاردهنده است.
لطفا برسی کنید چرا بازی شده است
بی نهایت مزخرف حیف وقت و نت که هدر بدی برای این بازی فوق تخماتیک
اولش بازی خوبی ولی بعد از چند مرحلهی اینترنت روشن کنی ولی در کل بازی خوبیه
اغلب یخ می زند. هنگامی که برای رفع مشکل از آن خارج می شوید، بمب ها یا هر سلاح دیگری را که با آن شروع کرده اید از دست می دهید
چندین بار تا چند حرکت آخر پایین میروم و فقط 1 مورد آخری وجود دارد که باید برنده شوم. خنده دار است که چگونه صفحه را پاک می کنم و آن 1 مورد هنوز روی صفحه نیست تا زمانی که آخرین حرکتم را انجام دهم که باعث از دست دادن من می شود. اصلا باحال نیست با این حال، من خط داستان را دوست دارم.